Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

MAG Audio на благодійному концерті на ВДНГ

 

 

27 серпня на ВДНГ пройшов благодійний концерт до Дня Незалежності. Організатором вечора став Фонд відродження захисників України. Усі виручені від концерту кошти спрямовані на допомогу пораненим ветеранам, а також на підтримку реабілітаційного центру «Next Step Ukraine». У заході взяли участь рок-гурти СКАЙ і Kozak systems, а також запрошена гостя Яніна Соколова – українська актриса, журналістка, телеведуча та громадська діячка. За звук на благодійному вечорі відповідали системи MAG Audio.

 

 

На території ВДНГ регулярно відбуваються різні культурні події: міжнародні виставки, зйомки рейтингових телевізійних проектів, гастрономічні фестивалі, а також Кураж Базар – щомісячний благодійний ринок, що збирає приблизно 15 тисяч відвідувачів. І саме тут, на ВДНГ, сотні тисяч музичних фанатів об’єднує найбільший фестиваль Східної Європи – Atlas Weekend, одну зі сцен якого системи MAG озвучили минулого року.

 

 

Серед безлічі культурних можливостей на ВДНГ є і постійно діючий концерт-хол на 1200 місць. Павільйон №9 був переформатований під сучасний концертний зал з метою задовольнити технічні вимоги для складних 3D шоу. Саме в цьому концерт-холі і відбувся благодійний вечір.

В якості основної портальної системи був обраний універсальний лінійний масив MAG WASP. Масив легко масштабується: змінюючи кількість модулів, можна домогтися рівного звучання для майданчика будь-якого розміру. Цього разу для зали завдовжки 40 метрів знадобилося по 9 модулів на сторону.

Низькочастотну підтримку забезпечили по 2 x MAG WASP-S18 у підвісі, а також підлогові сабвуфери MAG Sub H28 – по два на кожну сторону.

Як фронт-філи використали нову модель MAG STING. Цю point-source систему можна підвішувати на стіну або стелю, кріпити на ферму, ставити на стійку або просто на сцену. Більше про MAG STING ви зможете дізнатися після офіційної презентації, тому стежте за нашими анонсами на сайті та в соціальних мережах.

Для моніторингу на сцені використали 8 x MAG Focus 15 і 2 x MAG Focus Sub. Вся звукова система посилена за допомогою продуктів Powersoft: 2 x Powersoft X8 і 2 x Powersoft T604.

Технічне забезпечення заходу здійснила компанія Dneprshow.

 

Інформацію надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: