Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

Звук перемоги: cистеми MAG Audio озвучили стадіон «Колос» в Ковалівці

 

 

На початку вересня після реконструкції відкрився стадіон ФК «Колос» Ковалівка. Його відновили відповідно до вимог стандартів УЄФА, зокрема забезпечили місткість понад 4500 місць. Стадіон озвучили системами MAG Audio.

Урочисте відкриття стадіону відбулося 2 вересня, а вже 12 вересня тут пройшов перший матч Прем`єр-Ліги між командами ФК «Колос» та ФК «Львів». «Колос» розгромив команду-суперника з рахунком 4:0 до шаленого захвату вболівальників. Але навіть рев трибун не зміг заглушити системи від MAG Audio, які гучно, чітко і розбірливо сповістили про перемогу – як і було задумано.

2020 рік також став для «Колоса» тріумфальним стартом в Лізі Європи УЄФА. У першому ж історичному матчі з ФК «АРІС» Салоніки «Колос» здобув переконливу видовищну перемогу.

 

 

Перспективному клубу був потрібен сучасний домашній стадіон, що відповідає стандартам УЄФА. Ковалівський стадіон, відновлений у 2014 році, оновили радикально, створивши, фактично, нову футбольну арену.

Основним нововведенням стала головна трибуна з чотирьохповерховою адміністративною будівлею, в якому знаходяться журналістська ложа, VIP ложа і зал для прес-конференцій. Дві додаткові трибуни з`явилися позаду воріт: все це збільшило місткість стадіону до 5000 чоловік.

 

 

За проект звукової системи для стадіону відповідав Ігор Сидоренко, системний інженер MAG Audio:

«В якості основного звуку ми запропонували MAG FD-52. Ці рупорні системи спроектовані як раз для великих спортивних арен і стадіонів: в них велика чутливість, вони сфокусовані і далекобійні, а також вони мають відмінну розбірливість у мовному діапазоні. Плюс – за замовчуванням захист від зовнішнього середовища за стандартом IP55».

Для того щоб звукова система відповідала вимогам УЄФА, інженери MAG Audio попередньо змоделювали звукове покриття поля і трибун у програмі AFMG EASE.

«Ми вирішили встановити 4 х MAG FD-52 під навісом відеооператорів на даху адміністративної будівлі: таким чином ми змогли озвучити основну трибуну, поле і дві трибуни позаду воріт. Трибуна навпроти потребувала додаткової підзвучки – там під навіс ми встановили 15 х MAG AIR-62 IP», – коментував Ігор.

Серія AIR недавно поповнилася моделями з погодостійкістю IP54. Вона доступна у чорному і білому кольорі. Для стадіону «Колос» були виготовлені спеціальні чорні MAG AIR-62 IP з білою сіткою і логотипом футбольного клубу.

 

 

Ще 6 х MAG AIR-62 IP, підключені до підсилювача Powersoft Mezzo 604 AD, були розміщені у трьох VIP ложах. Основні MAG FD-52 підключені до підсилювача Powersoft Quattrocanali 4804 DSP+D. Для MAG AIR-62 IP на дальній трибуні використали один Powersoft Quattrocanali 2404 DSP+D. Вся звукова система підключена по цифровому протоколу Dante.

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: