Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

MAG Audio на «Чорноморських Іграх»

 

 MAG Audio на «Чорноморських Іграх»

 

«Чорноморські ігри» – наймасштабніший і найпрестижніший дитячий благодійний фестиваль в Україні. Цього року свято проходило з 20 по 22 серпня у Скадовську, і ознаменувалося рекордною кількістю зіркових гостей. Це свято музики і дитячої творчості озвучили за допомогою акустики від MAG.

«Чорноморські ігри» – головний дитячий вокальний конкурс у країні. Саме з цього конкурсу багато відомих артистів розпочинали свій шлях.

«Чорноморські Ігри стали сильним мотиватором для дітей, тому що якщо подивитися історію фестивалю, то там ми побачимо і Тіну Кароль, і Юлію Саніну, і Івана Дорна, і Дзідзьо, і Настю Каменських, і Надю Дорофеєву і ще багато цікавих імен. Для дітей важливо бачити приклад українських зірок, які раніше теж стояли на цій сцені», – говорив засновник фестивалю Микола Баграєв.

 

 MAG Audio на «Чорноморських Іграх»

 

Цього року фестиваль був приурочений до святкування 30-річчя Незалежності України. За три дні фестиваль зібрав близько 50 тисяч гостей, сотні онлайн-переглядів в інтернеті і мільйони телепереглядів у ефірі телеканалу M1. Над створенням масштабного проєкту працювала ціла команда професіоналів. За технічну частину відповідала компанія Profi.

«Чорноморські ігри» – конкурс, у першу чергу, вокальний. Тому важливо, аби якість звучання була бездоганною і дозволила журі у повній мірі оцінити вокал конкурсантів яким він є, без спотворень.

 

 MAG Audio на «Чорноморських Іграх»

 

На центральній набережній Скадовська спорудили масштабну сцену, озвучену акустичними системами MAG Audio. Портальну систему склав лінійний масив MAG Hornet 12 – по 12 на сторону. Рівномірно розподілене горизонтальне покриття і точне управління вертикальним розкриттям забезпечують MAG Hornet 12 успіх на будь-якому відкритому майданчику. Завдяки величезному запасу потужності MAG Hornet 12 здатний з легкістю відпрацьовувати багатоденні заходи з незмінно чистим з контрольованим звучанням.

Лінійний масив MAG WASP використали для аут-філів – по 16 х MAG WASP на сторону. Мала вага і швидкість установки - завдяки цим якостям MAG WASP постійно використовують для невеликих та середнього розміру локацій. Змінна горизонтальна спрямованість 70° і 110° дозволяє ще більш точно озвучувати окремі зони.

За низькочастотну підтримку відповідали гібридні сабвуфери MAG Sub H28 – всього 16. Зону перед сценою озвучили за допомогою 3 х MAG WASP як ін-філли з кожного боку.

Завдяки своїй універсальності і компактності MAG WASP також відмінно підходить для використання у якості прострілів разом з сабвуферами тієї ж серії. Тут встановили по 3 х MAG WASP і 2 х MAG WASP-S18 на сторону.

Комфортне звучання на сцені для юних конкурсантів і зірок надали і 8 моніторів MAG Focus 5. Також, 1 x MAG Focus 5 і 2 х MAG WASP-S18 встановили в якості Drum-Fill для барабанщиків. MAG Focus 5 має спеціальну вузьку горизонтальну спрямованість, що фокусує звучання точно на виконавця, в той же час мінімізуючи проникнення окремих моніторних ліній. Додатковою особливістю є наявність регульованих ніжок, завдяки яким можна нахиляти вісь звучання монітора по вертикалі, і направляти звук точно на артиста незалежно від його відстані до монітора.

Фестиваль на набережній Скадовська зібрав чимало гостей. Ті, кому не пощастило розташуватися ближче до сцени, могли подивитися виступи на екрані, розташованому неподалік. Для його озвучування також використали системи серії MAG WASP.

Серед зіркових гостей «Чорноморських ігор» були Настя Каменських, Надя Дорофєєва, Тіна Кароль, TAYANNA, Світлана Тарабарова, Олександр Пономарьов, MONATIK, Макс Барських, Dantes, NIKITA LOMAKIN, Оля Цибульська, Артем Пивоваров, БEZ Обмежень, «Антитіла», Go_A.

 

 MAG Audio на «Чорноморських Іграх»

 

За результатами конкурсу, вперше в історії «Чорноморських Ігор» Гран-Прі отримали відразу два переможці – Ярослав Карпук і Софія Самолюк. Так, фестиваль став чудовою відправною точкою у кар`єрі для талановитих дітей, і в той же час, прекрасним завершенням музичного фестивального літа!

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: