Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

30 років Незалежності України: український звук на Майдані Незалежності

 

 30 років Незалежності України: український звук на Майдані Незалежності

 

24 серпня вся Україна відзначала 30 років своєї незалежності, самостійності і самобутності. Це дійсно грандіозна подія для України, на честь якої по всій країні пройшла ціла низка заходів. Традиційно, на головній площі країни – Майдані Незалежності, відбулося офіційне святкування – з промовою Президента України, врученням нагород і військовим парадом. На головній площі країни цього дня звучали системи MAG Audio – українського виробника професійних акустичних систем.

В рамках урочистої частини показали дивовижний театральний перформанс «ДНК» (День Народження Країни). Дівчинка із букетом квітів, яка уособлювала Україну, пройшлася вздовж декорацій, кожна з яких відображала якусь епоху в історії України – від Трипілля і Київської Русі до сьогодення. Тим самим у сюжеті була відображена ідея про те, що незважаючи на свій молодий вік, Україна – держава з тисячолітньою історією.

На честь такої грандіозної дати, організували і не менш грандіозний військовий парад. У святковій ході по Хрещатику взяли участь понад 5 тисяч бійців, та було задіяно понад 400 одиниць військової техніки. Особливо яскраве враження залишила військова авіація, зокрема над Києвом пролетів найбільший у світі літак українського виробництва «Мрія». Завершили видовищний парад літаки із сигнальними ракетами, що розфарбували небо у синьо-жовті кольори.

Технічним забезпеченням головного заходу країни займалася компанія PROFI. На Майдані звели велику трибуну під шатром, де розмістилися представники Кабінету Міністрів, Верховної Ради, екс-президенти України та голови багатьох іноземних делегацій. Для озвучування цієї зони використали універсальну point-source систему MAG STING. Під трьома навісами розмістили 12 х MAG STING (по 4 під кожним наметом).

Широкі можливості підвісу роблять MAG STING абсолютно універсальною системою: для мобільного використання вона встановлюється на стійку або підвішується вертикально, а для інсталяцій може бути підвішена на стіну або стелю за допомогою U-кронштейна. Змінний поворотний ВЧ рупор дозволяє ще точніше контролювати спрямованість, надаючи MAG STING ще більше впевненості при будь-якому варіанті використання.

Пишне святкування охопило значну площу у центрі міста, тому весь захід транслювали для публіки на чисельних екранах. Навпроти трибуни спорудили величезний екран, озвучений системами серії MAG WASP. Тут було підвішено по 12 топів MAG WASP, і по 3 сабвуфера MAG WASP-S18 на сторону. Пізніше на цьому екрані транслювали концерт на НСК «Олімпійський».

Високомасштабований масив MAG WASP відмінно себе почуває, працюючи на великих відкритих просторах: особлива конструкція хвилеводу і ВЧ рупора забезпечує MAG WASP найбільшу далекобійність у класі компактних масивів. При цьому високоефективне охолодження компонентів і погодостійкість корпусу дозволяють бути впевненим у надійній роботі навіть на заходах найпершої величини.

 

Ще один екран був споруджений на Подолі – біля Річкового вокзалу. Цю локацію також озвучили за допомогою систем серії MAG WASP.

 

Інформацію і світлини надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: