Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «MAG Audio»

MAG Audio на Blackfest Ukrainian Coffee Show 2019

 

 

28-29 листопада в КВЦ «Парковий» вдруге пройшов фестиваль кави Blackfest Ukrainian Coffee Show – щорічна подія, що об`єднує професіоналів кавової індустрії: власників кав`ярень, кафе, ресторанів, продавців, бариста і все тих, для кого кава – це бізнес.

На цей раз програма для гостей тривала більше 50 годин, в рамках яких 35 експертів з різних країн ділилися знаннями про останні тенденції в індустрії. Деякі з них також відкрили завісу особистого шляху в побудові кавового бізнесу.

Темою фестивалю в цьому році стала «Кава як бізнес». Гості відвідували лекції від спікерів із Колумбії, Південної Африки, Швейцарії, Швеції, України та багатьох інших країн. У програмі були представлені теми за напрямками бізнес, кар`єра, маркетинг, продукт, сервіс, натхнення.

 

 

Для проведення фестивалю було задіяно кілька лекційних залів, в одному з яких протягом двох днів проходили дегустації понад 200 видів кави! Всі зали були озвучені за допомогою систем MAG Audio.

В основному залі було використано 6 топів MAG Fly 6 і 2 x MAG Fly Sub 15. Також для моніторингу було встановлено 2 х MAG Focus 15А.

 

 

У двох лекційних залах було використано по 2 топа MAG Fly 6 і по 2 x MAG Fly Sub 15.

Крім того, на фестивалі був майданчик для чайних церемоній, де був задіяний комплект MAG Vera IV.

 

Інформацію надала компанія «MAG Audio»

 

 

«Mag Audio» у соціальних мережах: