Допомога у пошуку фахової інформації про музичні інструменти та обладнання:

Отримати інформацію від певного члена Асоціації: закритий

Новини від компанії «Реал мюзік»

Нова інсталяція в театрі Åbo Svenska на базі L-Acoustics Syva

 

 

Шведськомовний театр Åbo Svenska в самому центрі Турку є найстарішим театром у Фінляндії, який працює і донині. Тут проходять такі відомі вистави та мюзикли, як Les Misérables, Hair та The Rocky Horror Show. Цього квітня в театрі була встановлена нова звукопідсилювальна система на базі колінеарної технології L-Acoustics Syva. Це дозволило вирішити доволі складні акустичні проблеми приміщення театру, яке за своєю геометрією нагадує параболічний рефлектор. Складна інженерна задача, крім досягнення високих електроакустичних показників та забезпечення рівномірного звукового покриття всієї зали театру, полягала ще й в естетичному поєднанні архітектури часів Моцарта з новітніми технологіями.

Аудиторія на 500 місць крім партеру включає також ложі та два балкони. Системи L-Acoustics Syva запропонували тут ідеальне рішення завдяки своїм хвилеводам DOSC, прогресивній J-подібній кривизні та дисперсії +5 та -21 градусів, що дозволило отримати надзвичайно широке горизонтальне покриття та підвищену «далекобійність». Конфігурація з трьома окремими стереопарами кабінетів Syva, кожна з яких призначена для покриття окремої ділянки аудиторії, та одним центральним кластером сабвуферів забезпечила рівномірне звукове покриття всієї зали театру.

Непомітно встановлені на передньому краю сцени акустичні системи X4i використовуються у якості фронтфілів, а також як додаткові бічні заливки. Ще дві системи X4i встановлені під другим балконом для забезпечення покриття області першого балкона. Дві низькочастотні системи Syva Low підвішені на авансцені по центру. Вся звукопідсилювальна система обслуговується за допомогою трьох підсилювачів-контролерів LA4X.

Повний текст англійською читайте тут.

 

Ознайомтеся з серією Syva в каталозі компанії «РеалМюзік» ► ► ►

 

Інформацію надала компанія «РеалМюзік»

 

 

«РеалМюзік» у соціальних мережах: